Lassen

Lassen volgens NEN-EN 1090-1 en NEN-EN-ISO 3834-2 certificaten, in zowel staal, aluminium als RVS.

Plaatbewerking

Ontwerpen van eigen 3D-tekenwerk voor lasersnijden en kanten, en tot in detail uitgewerkt.

Machinebouw

Machinebouw van toelevering tot de bouw van complete machines voor o.a. de de voedingsindustrie.

Certificering

Wij zijn volledig gecertificeerd volgens NEN-EN 1090-1 en NEN-EN-ISO 3834-2.

Specialist in
metaalbewerking

Over ons

Nadat Ronnie Rouweler al vanaf zijn 16e als lasser heeft gewerkt bij diverse bedrijven, besloot hij in 1999 voor zichzelf te beginnen. Vanaf het begin hecht Rouweler Las- & Machinetechniek veel waarde aan de kwaliteit van het laswerk. Geen uitdaging is te groot, tot in de kleinste details worden producten uitgewerkt en er worden geen risico’s genomen.

Zodoende heeft Rouweler Las- & Machinetechniek inmiddels twee bijzondere certificaten weten te behalen, namelijk de NEN-EN 1090-1 (link) en NEN-EN-ISO 3834-2 (link). Deze certificaten garanderen de hoge kwaliteit van het laswerk en zorgen ervoor dat tijdens het gehele lasproces de juiste stappen worden genomen om tot een perfect resultaat te komen.

In 2018 werd de nieuwe bedrijfshal gebouwd, waardoor het laswerk en tevens de machinebouw nog efficiënter gedaan kon worden. Door de jaren heen heeft Rouweler veel ervaring opgedaan met de bouw van diverse machines, met name in de voedingsmiddelenindustrie, koeltechniek en vooral ook de broodindustrie. Vanaf de eerste ideeën tot de uiteindelijke installatie van machines denkt Rouweler mee en komt hun uitgebreide kennis goed tot zijn recht.